de webshop voor al uw boeken, dvd's, software en games aan de beste prijzen

maandag, oktober 15, 2007

Zet uw favoriet boek in de kijker op Azur.be

Onze nieuwe rubriek "Boek van de Week" biedt iedereen de mogelijkheid zijn of haar favoriet boek in de kijker te plaatsen. Dit boek kan gelinkt zijn aan je bedrijf, aan je hobby, je site. Of maak een toplijstje als je niet kan kiezen. Laat het ons even weten via de "Boek van de Week"-pagina en wie weet sta jij op de homepage van azur.be. PS Wil je er je foto bij, vermeld dit zeker.

8 Comments:

  • At 10:48 a.m., Anonymous Anoniem said…

    goed idee! Ik zou alvast graag het boek van Bob vansant: Alles is herinnering in de kijker willen plaatsen.Hier alvast wat reacties van de eerste lezers:http://bobvansant.yourbb.nl/viewtopic.php?t=723

    Ikzelf vind het een prachtig, ontluisterend en baanbrekend boek, dat vlot leest, confronteert,met ziel en passie geschreven werd en door alle moeders zou moeten gelezen worden..

     
  • At 11:04 a.m., Anonymous Anoniem said…

    Misschien toch ook wat meer uitleg over de inhoud van het boek.

    Ons gedrag wordt onbewust bepaald door patronen die overgeleverd worden van moeder op kind. Het is allemaal herinnering en herhaling van wat we aangeleerd hebben. We hebben zo de leuke dingen geïmiteerd, maar ook de verbittering, pijn of angsten. Moeders kunnen op die manier mensen maken of kraken. Als mensen op latere leeftijd depressief worden, is dat vaak een herhaling van en een herinnering aan hun depressie als kind of zelfs als baby, doordat ze verlaten of genegeerd, niet begrepen of niet gewaardeerd werden.
    Verslavingen zijn pogingen om het oude zeer te verzachten. We werken, roken, drinken, kopen, eten ,snoepen om 'onszelf iets te gunnen'. Maar verslavingen zijn niet het probleem, wél het gemis aan warmte, tederheid, bevestiging en waardering.

    Bob Vansant is psychotherapeut en publiceerde reeds meerdere succesvolle boeken over depressie. Hij is de Vlaamse autoriteit inzake alternatieve depressiebehandelingen.
    ________________________________________________

    Bob Vansant - Alles is herinnering
    ISBN 9789002219580 - 143 blz. - € 15,95 - Een uitgave van Standaard Uitgeverij
    Bob Vansant is beschikbaar voor interviews en/of lezingen !
    www.bobvansant.be

     
  • At 4:50 p.m., Blogger bientje said…

    Dag lezers,
    Ondertussen heb ik het nieuwe boek "ALLES IS HERINNERING"van Bob Vansant net als de vorige boeken,reeds 2x verslonden.Het is een schitterend boek!! Proficiat!! Jammer dat dit het laatste boek i.v.m depressie is. Maar sedert de kuurweek kan ik daar best inkomen. Hoe hou jij dit al zolang vol?!? Over passie gesproken!!Ik heb weer héél veel gehad aan het lezen van dit boek! Bedankt, Bob! Misschien een ideetje voor al wie op zoek is naar een nuttig kerstgeschenk.Veel leesplezier!

     
  • At 9:21 p.m., Anonymous Anoniem said…

    Ik heb het boek ook gelezen, en ik vind het een schitterend, uniek boek. Het is heel vlot geschreven, de inhoud is puur en zuiver. Zonder al te veel bla bla slaat Bob gewoon de nagel op de kop. Het is een confronterend boek, en stemt zeker en vast tot nadenken. Alvast de moeite om er bij stil te staan.

     
  • At 7:35 p.m., Anonymous Anoniem said…

    Het boek van Bob Vansant, "Alles is herinnering". De "waarheid" in drie woorden,want "alles is herinnering". Wat je meekrijgt als kind in de wieg is belangrijk voor je verdere leven.Een "must" voor jongeren, aanstaande moeders en jonge moeders. Voor mij kwam het 20 jaar te laat, dan had ik wellicht een andere beslissing genomen in mijn jonge moederschap. Maar ik geef mijn dochter de raad mee om zeker het boek van Bob Vansant te lezen.

     
  • At 7:47 p.m., Anonymous Anoniem said…

    Alhoewel het boek van Bob Vansant "Alles is herinnering" voornamelijk de belangrijke rol van de moeder onderstreept, is het boek ook heel interessant en belangrijk voor de vaders. Die hebben immers ook een moeder gehad, waar ze al dan niet, steun en liefde van kregen en als jonge moeder kun je de steun van een begrijpende man zeker gebruiken. Lezen dus...

     
  • At 8:39 p.m., Anonymous Anoniem said…

    Hallo lezers,
    Zoals steeds heeft ook dit boek van Bob Vansant me erg geboeid. De inhoud stemt tot nadenken bij de opvoeding van onze kinderen. We kunnen als ouders zo een boel ellende vermijden voor onze kinderen als we bedacht zijn op de invloed van onze opvoeding.
    Vandaar dat het boek zeer aan te raden is. Het kan confronterend zijn maar het is de moeite om het te doen.

     
  • At 8:46 p.m., Anonymous Anoniem said…

    Mijn reactie (zie vorige) hoeft niet anoniem te zijn. Het is Vera v I. die dit zei.

     

Een reactie posten

<< Home